Menu

Mijn vijand mijn vriend luisterboek

€ 13,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Jan van Reenen
  • Audio-visueel
  • Bestel nr: 9789491601224

Op het veldje achter z'n huis trapt Soko een balletje met Osawe. Ze zijn aan elkaar gewaagd, de christenjongen en zijn moslimvriend. Als je voetbalt maakt het niet uit wat je gelooft. Toch? Maar als de stemming in de stad gespannen wordt, is het uit met het spel. Osawe laat zich niet meer zien. Wat is er aan de hand? Dat wordt al snel duidelijk als Soko's moeder op een zondag alleen uit de kerk thuiskomt. "Je vader..." kan ze ternauwernood uitbrengen, "... vermoord!" Hoe moeten ze samen verder, de moslims en de christenen, in één land, in één stad, in één staat? Algauw merkt Soko dat haat en angst van een vriend een vijand maken. En wat is hijzelf eigenlijk: een vriend of een vijand?

Dit luisterboek is geschikt om te luisteren vanaf 9 jaar en bestaat uit 2 cd's met totaal 1.65 minuten . Dit luisterboek is ook heel geschikt om samen met het boek te (leren) lezen.

 

Ingesproken door: Herman Schaeffer.


€ 13,50