Menu

Mijn opgroeiboek 1 tot 4 jaar

Bent u net trotse ouder geworden van een kindje of wilt u de ouders van een pasgeboren kindje een leuk cadeau geven? Dan is het ‘mijn opgroeiboek voor 1 tot 4 jaar’ echt iets voor u. Dit boek is het vervolg op de boeken ‘Baby’s eerste jaar 1’ en ‘Baby’s eerste jaar 2’. In deze boeken kunt u alle belangrijke en bijzondere momenten bijhouden die u samen met uw kindje meemaakt. Van de eerste stapjes tot jullie eerste vakantie. Allemaal mooie momenten, die u het liefst uw hele leven wilt koesteren. Wilt u meer weten over ‘Mijn opgroeiboek 1 tot 4 jaar’? Bekijk het boek dan hier of contact ons vrijblijvend voor advies of meer informatie.

Het perfecte kraamcadeau: het opgroeiboek
Wanneer u de show wilt stelen op het kraamfeest of babyborrel, is het opgroeiboek voor 1 tot 4 jaar van Pauline Oud een goede keuze. De ouders van het kindje zullen een cadeautje zoals dit zeker waarderen. Het is namelijk altijd erg leuk om de eerste stapjes, de eerste woordjes en geluksmomentjes samen bij te houden. De baby opgroeiboeken zijn al verkrijgbaar vanaf €18,50 en ze zijn van erg goede kwaliteit waardoor ze jarenlang mee gaan. De verschillende pagina’s in de boekjes staan vol leuke illustraties en teksten. Natuurlijk is er ook genoeg plek om leuke foto’s en mooie herinneringen te delen.

Onze favoriete opgroeiboeken op een rij
Omdat de keuze uit verschillende opgroeiboeken erg groot is, hebben wij onze favorieten op een rij gezet.

1. O’Baby opgroeiboek 1-4 jaar
Trendy invulboek van Pauline vol handige tips en weetjes om alle mooie momenten van je kind van 1 tot 4 jaar in vast te leggen. Natuurlijk is er veel ruimte voor foto's en andere herinneringen.

2. Baby’s eerste jaar
Pauline Oud met een gloednieuwe lijn invulboeken, die inspeelt op de huidige trend naar meer eenvoud. De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust, zonder de onmiskenbare charme van Pauline geweld aan te doen. Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit, met kleuraccenten in zachte pasteltinten.

3. Babyalbum lovely blue
Prachtig babyalbum als baby-fotoalbum uit de reeks Lovely. Dit babyalbum is met een linnen omslag en heeft vier bladzijden plaats voor uw persoonlijke herinneringen.

Bestel ‘mijn opgroeiboek 1 tot 4 jaar’ direct online
Wanneer u het opgroeiboek voor 16:00 ‘s middags online besteld, heeft u het de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u altijd van gratis verzending wanneer u bestelbedrag boven de €35 euro is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van een geschikt opgroeiboek.