Menu

Luisterboeken kind

Kinderen kunnen zich vaak uren vermaken met een luisterboek. Zij vinden het erg leuk om voorgelezen te worden en het is ook nog eens erg leerzaam. Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u een ruime keuze aan luisterboeken voor diverse leeftijdscategoriën en over verschillende onderwerpen.

Gaat u voor het luisterboek ‘Bas telt mee’ of voor ‘Bijbelse Vertellingen? Bij ons vindt u voor ieder kind wat wils. Wilt u meer weten over onze luisterboeken voor kinderen of heeft u een specifieke vraag? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het boek die u zoekt.

Onze populairste luisterboeken voor kinderen
Ons aanbod aan vertel cd’s voor kinderen is erg groot. Om u een beter beeld te geven van de opties hebben we onze populairste luisterboeken voor kinderen op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel degene die het beste bij uw kind past online.
 
1. Bas telt mee
De cd-rom Bas telt mee is ontwikkeld om het getalbegrip van jonge kinderen te stimuleren. Bas en Marieke laten een kast met vier gekleurde laden zien: daar kunnen allerlei leuke spelletjes uit gehaald worden!

2. Sofie is jarig
Op deze luister-CD zijn de leukste avonturen van de eigenwijze kleuter Sofie, haar vriendje Bram en peuterzuster Lotte te beluisteren. De grappige en vrolijke muziek bij de verhalen maken deze luister-CD tot één groot feest!

3. Bijbelse vertellingen cd
Deze cd wordt verteld door dhr. H. Schipper en mevr. J.J. den Hertog-van der Woude.
God maakte alles, Geluisterd naar de duivel, Veilig in de ark, Jozef, David en Goliath, De geboorte van de Heere Jezus, De storm op zee

Meer weten over onze luisterboeken voor uw kind?
Wilt u voor uw kinderen ook een luister cd kopen over verschillende onderwerpen? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Wanneer u advies nodig heeft of als u meer wilt weten over een bepaald type luisterboek kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze boekenwinkel in Barneveld. Wij helpen u graag.

U kunt bij Gebr. Koster altijd achteraf betalen en heeft u uw bestelde pakketje de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u van gratis verzending vanaf €35,- aankoopwaarde. Onder de €35 euro rekenen we €3,50 verzendkosten.