Menu

Luisterboek kinderen

Bent u op zoek naar een luisterboek voor kinderen waar zij zich urenlang mee kunnen vermaken? Op een speelse en interactieve manier kunnen zij leren en luisteren tegelijk. Bij onze Christelijke boekhandel Gebr. Koster vindt u een ruim assortiment aan vertel en luister cd’s voor jong en oud.

Wil je meer weten over onze luisterboeken voor kinderen of ben je benieuwd naar al onze luisterboeken? Bekijk dan ons volledige assortiment of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het luisterboek die u zoekt.

Onze favoriete luisterboeken voor kinderen op een rij
Omdat ons aanbod aan luisterboeken erg groot is hebben wij onze favoriete luister cd’s voor kinderen op een rij gezet. Zo kunt u makkelijker een keuze maken. Laat uzelf inspireren en bestel het luisterboek eenvoudig online.

De kleur van zand luisterboek
Dit luisterboek bestaat uit 3 verhalen geïnspireerd door het geloof. Het luisterboek is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Verhaal 1: ‘De dag dat het regende. Verhaal 2: De kleur van het zand in de zomer. Verhaal 3: Jezus’ macht in Arad.

Bas telt mee CD-rom
Deze luistercd is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en helpt kinderen het getalbegrip te stimuleren. Bas en Marike doen leuke spelletjes die helpen ter voorbereiding op rekenen.

Maaike en Marijke op vakantie
Maaike en Marijke zijn al vriendinnetjes vanaf de kleuterschool. Marijke heeft groot nieuws: over een poosje krijgt ze een broertje of zusje.

Geflitst luisterboek
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Roos en Ruben springen de weg op. Roost drukt op het knopje. ‘geflits’!

Bestel uw luisterboek voor kinderen online
Gebr. Koster is een Christelijke boekhandel in Barneveld waar u terecht kunnen voor boeken maar u kunt ook luisterboeken voor kinderen online bestellen. Wilt u meer weten over onze boeken? Bekijk ons volledige aanbod of kom gezellig langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u een specifieke vraag heeft.

Wanneer u het luisterboek voor 16:00 besteld zal u het de volgende dag in huis hebben. Daarnaast verzenden wij ze gratis bij een minimale orderwaarde van €35,-. Wij kijken er naar uit om uw bestelling in ontvangst te nemen.