Menu

Levensmoed

€ 14,90 € 10,00
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. G.M. de Leeuw
  • Pagina's/nrs.: 170
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055519248

52 meditaties

De Bijbelheiligen van zowel het Oude als het Nieuwe Testament zien we in steeds wisselende omstandigheden. Jakob moest eens uitroepen dat al deze dingen hem tegen waren. David zegt in een der Psalmen dat de tegenspoeden der rechtvaardigen vele zijn. De omstandigheden van Gods volk kunnen zó moedbenemend zijn dat ze niet weten hoe verder te gaan. Wat hebben ze dan toch levensmoed nodig en die krijgen ze ook, want hun geeft Hij moed en krachten, die hopend op Hem wachten.

 

In 52 overdenkingen worden aan de hand van het kerkelijk jaar zaken aan het hart gelegd die betrekking hebben op het persoonlijke, het gezins- en het geestelijke leven. Praktisch en pastoraal. Schriftuurlijk en bevindelijk. Voor elke week één.

 

Ds. G.M. de Leeuw is predikant van de Netherlands Reformed Congregations te Grand-Rapids, Beckwith.

Eerder diende hij de Gereformeerde Gemeente van Barneveld-Centrum, de Netherlands Reformed Congregations te Lethbridge (Canada), Rock Valley (U.S.A.), en de Gereformeerde te Gemeente van Ridderkerk en Opheusden.

 


€ 14,90 € 10,00