Menu

Leiden bij de gratie Gods

€ 15,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • W.J. de Potter
  • Pagina's/nrs.: 253
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789087181772

Christelijk leiderschap. Bestaat dat eigenlijk wel?
Dit boek geeft een inkijkje in de verschillende stromingen op het gebied van leiderschap. Vooral wordt aandacht gegeven aan de christelijke varianten van leiderschap. Daarbij probeert de auteur ook de Bijbel te laten spreken. Wat zegt de Bijbel eigenlijk over leiderschap? Kunnen we de Bijbel ook zien als een leiderschapshandboek? 
Het boek geeft een kritische analyse van christelijk leiderschap: het maakbare ervan, de eigen invulling die er vaak aan de Bijbel wordt gegeven. Naast kritiek is er ook waardering: christelijk leiderschap biedt tegenwicht aan egoïstisch leidinggeven en hanteert waarden en normen die aan de Bijbel zijn ontleend. 
De auteur legt het accent niet op de christelijke leider maar op de leider die christen is. Dat is geen superleider, maar een kwetsbaar mens die leeft in de spanning in twee werelden. 
Een boek dat veel inzicht geeft in christelijk leiderschap, met tal van anekdotes, maar ook een boek dat een spiegel voor houdt.
 


€ 15,95