Menu

Kookboek voor kinderen

Bent u opzoek naar een kookboek voor kinderen om cadeau te doen of gewoon zomaar? Bij gebr. Koster vindt u diverse kookboeken die geschikt zijn voor kinderen. Doordat deze kookboeken speciaal zijn afgestemd op kinderen kunnen zij samen of alleen aan de slag met het ontdekken van de lekkerste, zelfgemaakte gerechten.

Kookboeken voor kinderen
Kookboeken voor kinderen zijn speciaal geschreven voor kinderen in verschillende leeftijdscategoriën. Ze zijn bedoeld om kinderen te helpen met leren koken en om daardoor ook direct meer te weten te komen over voeding. Zo kan een kookboek voor kinderen helpen om nieuwe voedingsmiddelen te ontdekken en uit te proberen. Daarnaast kan het ook helpen om de creativiteit en nieuwsgierigheid van kinderen aan te moedigen.

Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken)
Bij uitgeverij en boekhandel Gebr. Koster hebben wij diverse kookboeken voor kinderen waaronder ook Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken). Dit is een kookboek voor kinderen vanaf 8 jaar bestaande uit 128 pagina’s met illustraties. Doordat het kookboek is voorzien van allerlei heerlijke stap-voor-stap recepten waarbij er geen fornuis of oven nodig is kunnen kinderen zelfstandig of samen aan de slag in de keuken. Van prachtig versierde apple donuts en goedgevulde poké bowls tot feestelijke toetjes. Met dit kookboek voor kinderen zetten ze binnen de kortste keren zelf de lekkerste gerechten op tafel.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over een kookboek voor kinderen of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk hier al onze kookboeken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een kookboek voor kinderen.  

Wenst u met een boekenboncard, cadeaubon of VVV-bon te betalen, wilt u dit dan bij uw bestelling kenbaar maken? Wij verrekenen dit bedrag met het totaal van uw factuur. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft u het pakketje de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij besteding boven de €35,-. Wat wilt u nog meer?