Menu

Kookboek afvallen

Wilt u een paar kilootjes kwijt en lekkerder in uw vel zitten? Dan kan een kookboek met het thema afvallen u hier goed bij helpen. De kookboeken helpen u gezonder te koken en vertellen wat u het beste wel en niet kunt eten voor een mooier lichaam.

Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan kookboeken over afvallen van verschillende makers en in verschillende thema’s. Of u nu wilt gaan voor een speciaal dieet of alleen wat inspiratie wilt opdoen voor af en toe een gezondere maaltijd. Bij ons vindt u de ideale boeken ervoor. Wilt u meer weten over een bepaald boek of heeft u een ander vraag? U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

Onze favoriete kookboeken over afvallen
1. Afvallen met het eiwitdieet
Voor iedereen die het eiwitdieet wil volgen en er meer over wil weten. Het eiwitdieet werkt echt en geeft zichtbaar resultaat! Al 10.000 mensen gingen u voor en kochten dit boek, de nieuwe versie met dezelfde inhoud heet ‘afslanken met het eiwitdieet. In dit boek vindt u heel veel achtergrondinformatie, de werking van het dieet en 86 heerlijke recepten met en zonder speciale eiwitproducten.
2. Het beste dieet ter wereld
Dit onmisbare kookboek vol heerlijke slanke recepten voor u en uw gezin is gebaseerd op het grootste dieetonderzoek ter wereld. Dit revolutionaire boek helpt je eerst de nodige kilo s te verliezen. Vervolgens wijst het je de weg voor een leven lang slank, gezond en vooral lekker eten.
3. Val af en verlaag het risico op diabetes
Dit boek gaat over Giancarlo Caldesi met diabetes type 2. Dankzij een koolhydraatarm dieet is hij bijna 25 kilo afgevallen. Katie laat zien hoe u met simpele koolhydraatarme recepten vol gangbare ingrediënten goed kunt koken en u niet doen aankomen.
4. Afvallen door goed te eten
Een nieuwe benadering voor een gezonder en vitaler leven.Dit boek biedt een gezonde, veilige en juiste manier om overtollige lichaamsvet kwijt te raken zonder dieet. Afvallen door goed te eten helpt je het gewenste vetverlies te bereiken zonder je calorieën te beperken, uitgehongerd te voelen of zware trainingen te moeten doorstaan.

Bestel uw kookboek voor afvallen direct online
Heeft u binnen ons ruime aanbod het kookboek kunnen vinden waar u naar op zoek was? Bestel hem dan direct online! Wanneer u het kookboek voor 16:00 besteld heeft u het de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u bij een bestelbedrag boven de €35 euro ook van gratis verzendkosten.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een bepaald boek? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze boekhandel in Barneveld.