Menu

Knutselboek kind

Kinderen zijn dol op knutselen en dat is natuurlijk niet zonder reden. Knutselen stimuleert uw kind om creatief te zijn en stimuleert de hersenen. Van jong tot oud, kinderen kunnen zich vaak urenlang vermaken met een knutselboek. Of u nu op zoek bent naar een boek waarbij kinderen stickers kunnen plakken of naar een doeboek, bij ons vindt u het allemaal. Bent u benieuwd naar het volledige aanbod knutselboeken voor kinderen? Heeft u een vraag over een bepaald product of wilt u meer informatie ontvangen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Onze boeken specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van een geschikt knutselboek voor uw kind.

Onze top 3 knutselboeken voor kinderen:
Zoals u eerder heeft kunnen lezen is ons aanbod aan knutselboeken voor kinderen erg groot. Daarom kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Om deze keuze voor u iets makkelijker te maken, hebben we onze top 3 knutselboeken voor kinderen op een rij gezet:

1. De dierentuin
Kleuren met water: de Dierentuin is een superleuk kleurboek dat u keer op keer weer kunt gebruiken.Het werkt heel gemakkelijk: Vul de bijgeleverde pen met water en u kunt aan de gang. Wanneer u de tekening weer laat drogen, kan hij opnieuw worden gebruikt.

2. Bobbi kleur en stickerboek
Zoek de goede plek voor elke Bobbi-sticker! Een aantrekkelijk kleur- en stickerboek voor peuters en kleuters. Plak samen de stickers uit het midden van dit boek op de goede plek en kleur de plaatjes vrolijk in.

3. Werkwagens
Dit leuke prikblok is geschikt voor jong en oud. Kleur eerst de mooiste tekening in met kleurpotloden of stift en prik de tekening vervolgens uit en voila uw mooi kunstwerk is af. Op deze manier kunnen kinderen oefenen met hun creatieve vermogen en kunnen ze zichzelf goed vermaken.

Meer weten over het leukste knutselboek voor uw kind?
Wilt u meer informatie over een van de knutselboeken of wilt u een advies ontvangen over welk boek het beste bij uw kind past? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het geschikte boek. Bent u er nu al helemaal uit welk boek u voor uw kind gaat kopen? Geef uw bestelling dan voor 16:00 door en wij zullen het dezelfde dag nog versturen. Ook profiteert u van gratis verzending bij besteding boven de €35,-.