Menu

Kleuterbijbel

Bent u op zoek naar een kleuterbijbel voor uw kind of om cadeau te doen? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan bijbels die geschikt zijn voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar.

Wilt u meer weten over onze kleuterbijbels of wilt u er meteen een bestellen? Bekijk dan ons volledige aanbod kinderbijbels of lees verder voor meer informatie. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Wij helpen u graag bij het vinden van de bijbel die u zoekt.

Waar op letten bij het kopen van een kleuterbijbel?
Voordat u een kleuterbijbel bij Gebr. Koster koopt, zijn er een paar dingen waar u op moet letten:

- Leeftijdscategorie
Kleuterbijbels zijn speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud. Het is belangrijk om een kleuterbijbel te kiezen die geschikt is voor de leeftijd van uw kind, zodat ze de verhalen kunnen begrijpen en waarderen.

- Vertaling
Er zijn veel verschillende vertalingen van de Bijbel beschikbaar, zelfs voor kleuterbijbels. Het is belangrijk om een vertaling te kiezen die past bij uw geloofsovertuiging en die u wilt onderwijzen aan uw kind.

- Illustraties
Kleuterbijbels zijn vaak rijk geïllustreerd om de verhalen tot leven te brengen voor kinderen. Het is belangrijk om een kleuterbijbel te kiezen met illustraties die aansluiten bij de interesses en persoonlijkheid van uw kind.

- Educatieve elementen
Sommige kleuterbijbels bevatten extra educatieve elementen, zoals vragen, activiteiten en gebeden. Als u wilt dat uw kind meer betrokken raakt bij de Bijbelverhalen, kunt u overwegen om een kleuterbijbel te kiezen met deze extra elementen.

Onze best verkochte kinderbijbels
Om u een klein beetje op weg te helpen, hebben we onze populairste kinderbijbels voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Elke dag nieuw
Dit bijbelse dagboek voor kleuters staat vol leuke gespreksvragen en illustraties.

2. Alle dieren in de Ark
Met dit boekje leert een kleuter of peuter niet alleen heel veel dieren, maar ook het alfabet kennen. Daarmee staat deze uitgave garant voor heel veel kijk- en voorleesplezier.

3. Bijbelse verhalen voor kinderen
In 87 verhalen neemt de auteur kinderen mee door het Oude en Nieuwe Testament, zodat ze al jong vertrouwd raken met de Bijbelse boodschap. De verhalen blijven dicht bij de tekst van de Bijbel en brengen die aan het hart van de lezers.

Bestel kleuterbijbels eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze kleuterbijbels of wilt u er meteen één bestellen? Bekijk dan ons volledige aanbod kinder bijbels en bestel uw favoriet eenvoudig online. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze boekhandel in Barneveld. Wij helpen u graag bij het vinden van de bijbel die u zoekt.