Menu

Kleurboek voor volwassenen kopen?

Bent u erg creatief en kunt u zich uren vermaken met een kleurboek voor volwassenen of ook wel volwassen kleurboek genoemd? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan verschillende kleurboeken voor volwassenen.

Kleuren is een heerlijke bezigheid, die u overal kunt doen. Er zijn vaak maar twee regels waar u rekening mee dient te houden: Ontspan volledig en kleur de tekening helemaal zoals u dat wilt. Of u nu gaat voor een Glas-in-lood kleurboek, een natuur kleurboek of een kleurboek van de Stad New York, u kunt uw creativiteit de vrije loop laten gaan. Bekijk ons volledige aanbod kleurboeken of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Onze top 3 kleurboeken voor volwassenen
Omdat de keuze aan volwassen kleurboeken erg groot is, hebben wij onze favoriete exemplaren voor u op een rij gezet.

1. Glitter kleurboek Ocean life
Deze nieuwe kleurboeken met indrukwekkende glittereffecten staan garant voor veel kleurplezier. Dit kleurboek is geschikt voor alle leeftijden. Kunt u niet wachten om de onderwaterwereld kleur te geven?

2. Glas-in-lood kleurboek natuur
De magie van glas in lood heeft alles te maken met het subtiele spel van licht en kleuren. Dit kleurboek bevat 24 supermooie afbeeldingen waarmee je zelf aan de slag gaat. Gebruik viltstiften, potloden of markeerstiften voor de gewenste kleureffecten. Knip dan de lijst achter in het boek uit, kleur de lijst desgewenst in en plak deze met jouw tekening op het raam voor een echt glas-in-lood-effect!

3. New York
In de Pictura-serie Kleurboek voor volwassenen staat steeds een thema centraal, hier is dat wereldstad New York! Vouw de kleurplaat open en ontdek een mooi kunstwerk om in te kleuren, inclusief achtergrondinformatie over de gebouwen en geschiedenis van New York.

Meer weten over onze volwassen kleurboeken?
Wilt u meer weten over de specificaties of over de mogelijkheden voor het kopen van een kleurboek voor volwassenen? U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via info@gebrkoster.nl of bel naar (0342) 416986. Het is uiteraard ook mogelijk om bij ons langs te komen in onze winkel in Barneveld. Wij staan voor u klaar.