Menu

Kleine puzzels voor volwassenen

Puzzelen is een activiteit waar u helemaal van tot rust komt en waar u zich urenlang mee kunt vermaken. Vooral bij grote puzzels bent u vaak dagen of urenlang bezig om de puzzel af te ronden. Mocht u nu deze tijd niet hebben, kunt u het beste kiezen voor onze kleine puzzels voor volwassenen. Deze puzzels bestaan uit minder stukjes en kosten daarom ook minder tijd om ze te maken.

Bij Gebr. Koster vindt u verschillende kleine puzzels voor volwassenen in diverse thema’s. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een puzzel met dieren of naar een puzzel met een Christelijk thema. Bij ons vindt u het allemaal. Wilt u meer weten over onze puzzels? Bekijk dan het volledige aanbod of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar.

Onze favoriete kleine puzzels voor volwassenen
Dankzij ons ruime aanbod kan het lastig zijn om een keuze maken over welke puzzel het beste bij u past. Om deze keuze iets makkelijker te maken hebben wij onze favoriete kleine puzzels voor volwassenen op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet meteen online.

1. Dogs
Deze puzzel van Gibsons staat vol mooie illustraties van honden. De puzzel is gemaakt van extra dik gerecycled karton en bestaat uit 24 stukjes. De maten van de puzzel zijn 290 x 210 x 50 mm. Het is daarom een erg geschikte kleine puzzel voor volwassenen.

2. Running repairs
Deze puzzel van 100 stukjes is niet erg klein, maar voor volwassenen wel redelijk makkelijk om te maken. Ook deze puzzel is van het merk Gibsons en beeld het boerenschuur met tractor, twee auto’s en kippen op de voorgrond af. Met deze puzzel ervaart u zeker veel puzzelplezier.

3. Mini puzzel bij de waterput
Deze mini puzzel van 40 stukjes gaat over de vrouw bij de waterput. Jezus heeft met de vrouw op de afbeelding een goed gesprek. Ze gaat vervolgens naar huis met ‘levend’ water. Het leven van de vrouw kreeg hierdoor een mooie wending.

4. Puzzel Ark van Noach
Op deze puzzel van de Ark van Noach staan verschillende dieren en geeft een kijkje in de bijbelse geschiedenis waarin Noach en zijn gezin en vele dieren de zondvloed overleefden. Het is een erg mooie puzzel om te maken van 100 stukjes. Hij is ook erg geschikt om samen met uw kinderen te maken waarbij u meer verteld over dit bijbelse verhaal.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over onze kleine puzzels voor volwassen of wilt heeft u een specifieke vraag. Het team van Gebr. Koster staat graag voor u klaar en helpt u bij het vinden van de puzzel die u zoekt. Bekijk al onze puzzels of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt uiteraard ook langskomen in onze winkel in Barneveld.