Menu

Kinderen in de Bijbel (N.T.)

€ 13,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. D. de Wit
  • Pagina's/nrs.: 125
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789463700665

Dit boekje is een vervolg op Kinderen in de Bijbel dat over het Oude Testament ging. Deel 2 wil vanuit het Nieuwe Testament laten zien hoe Christus tijdens Zijn omwandeling op aarde bijzondere aandacht had voor kinderen.

Christus kwam om te zoeken en zalig te maken wat verloren was. Juist het kind maakte Hij keer op keer het voorwerp van Zijn genadewerk. Daarmee wilde Hij volwassenen laten zien dat het nodig is om door waarachtige wedergeboorte kind gemaakt te worden in het Koninkrijk Gods.

Gods kinderen zullen zich herkennen in het kind dat in gemeenschap met Christus verkeert. De praktijk van het genadeleven is: voor Gods aangezicht te worden en te blijven als een kind.

 

Ds. D. de Wit is predikant van de Gereformeerde Gemeente te Borssele. Eerder diende hij de gemeenten van Nieuw-Beijerland, Rijssen-West en Barneveld-Centrum.


€ 13,90