Menu

Kerstkaartjes bestellen

Het sturen van een kerstkaartje is een leuke manier om uw familie en vrienden een fijne kerst te wensen. U kunt ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap in het kaartje te schrijven en hem op de post te doen zodat ook familie of vrienden die niet om de hoek wonen kunnen genieten van uw kerstwens.

Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u een ruime keuze aan kerstkaartjes in verschillende soorten en maten. U kunt zowel individuele losse kaarten bestellen als pakketjes met meerdere kaarten. Bekijk hier ons volledige aanbod kerstkaarten of laat u inspireren door de onderstaande populairste kerstkaarten binnen ons aanbod.

Onze populairste kerstkaarten op een rij
De keuze aan kerstkaarten is erg groot, zowel bij ons als in alle winkels in uw dorp of stad vindt u kerstkaarten in verschillende soorten en maten. Maar u wilt natuurlijk wel dat uw kaarten er uit springen en een extra speciaal gevoel geven wanneer de ontvanger de envelop open maakt.

Om u een beter beeld te geven van ons aanbod hebben wij onze populairste kerstkaarten voor u op een rij gezet.

1. Kerstkaarten om te kleuren en versturen
Na het succes van de vorige uitgave met kerstkaarten om te kleuren, is er nu een tweede deel! Kleur je eigen kerstkaarten en verstuur zo een kerstgroet met een persoonlijk tintje. Deze uitgave bevat 23 kaarten, gedrukt op dik papier. De kaarten kunnen gemakkelijk per stuk uit het boekje gehaald worden. Bijbelteksten en bekende kerstliederen geven de kaarten én het kleuren meerwaarde.

2. Handgeleterde kerstkaarten
Kleuren en handletteren als vrijetijdsbesteding voor volwassenen is helemaal van nu. Na het succes van Handgeletterde kaarten met Bijbelteksten om te kleuren en te versturen van Linda Bikker is er nu een nieuwe uitgave met door haar getekende kerstkaarten om in te kleuren.

Kerstkaartjes bestellen bij Gebr. Koster
Wilt u meer weten over onze kerstkaarten of wilt u ze meteen bestellen? Dan staan we graag voor u klaar. Bekijk al onze kaarten of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag. Bestel uw kaartjes voor 16:00 en u heeft ze de volgende dag in huis.

Het is ook altijd mogelijk om langs te komen in onze fysieke winkel in Barneveld. Hier vindt u een nog groter aanbod aan verschillende kerstkaarten. Zien we u binnenkort?