Menu

Kerstkaarten kopen bij Gebr. Koster

Wilt u uw dierbaren een bijzondere kerst en een voorspoedig nieuwjaar toewensen? Dan zijn de christelijke kerstkaarten van Gebr. Koster wat u zoekt. Met onze speciale, luxe kerstkaarten zal u degene die de kaart ontvangt zich erg gewaardeerd voelen tijdens de bijzondere feestdagen. Dankzij het ruime aanbod aan kaarten van Gebr. Koster zal er ongetwijfeld de juiste kaart met de juiste boodschap voor u tussen zitten. Maak de kaart af door er een persoonlijke boodschap in te schrijven en u kerstwens is er één om niet te vergeten. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag bij het vinden van de kerstkaart zoals u hem in gedachten heeft.

Ruim aanbod christelijke kerstkaarten
Het sturen van een kerstkaart aan familie, vrienden of kennissen, laat zien dat je om diegene geeft en dat je aan ze denkt tijdens deze bijzondere dagen. Vaak krijgen deze mooie kerstkaarten ook een speciaal plekje op de schouw, het prikbord of op de kast. Daarom is het extra belangrijk dat de kaart er mooi uitziet en een boodschap bevat die bij u past. Binnen het aanbod aan kerstkaarten op onze website vindt u ongetwijfeld de kaarten die bij u passen. Van rood met groene kaarten met dennenappels en roodborstjes tot kaarten met kaarsen of kersttakken. De keus aan kaarten om uw dierbaren een gezegende kerst en een voorspoedig nieuwjaar te wensen is enorm.

De kaarten zijn in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. De meeste kerstkaarten zijn per 10 stuks verpakt inclusief enveloppen. Maar u kunt er ook voor kiezen om ze per 5 kaarten of sommige per 8 of 6 kaarten te kopen. Deze keuze is afhankelijk van de hoeveelheid mensen die u een speciale kerstwens wilt sturen. De prijzen van de kaarten variëren tussen de €1,95 voor 5 prentbriefkaarten tot €7,95 voor handgeletterde kerstkaarten om te kleuren.

Onze boekhandel in Barneveld
Wilt u meer inspiratie opdoen voor christelijke kerstkaarten en ons aanbod met eigen ogen bekijken? Kom dan gezellig langs bij onze boekenwinkel in Barneveld. Onze medewerkers in de winkel vertellen u graag meer over het aanbod. Het is daarnaast ook mogelijk om de kaarten online te bestellen. Wanneer u vandaag voor 16:00 besteld heeft u de kerstkaarten morgen in huis. Hoe fijn is dat? Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij besteding boven de €35,- en kunt u altijd contact met ons opnemen via 0342-416986 voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag.