Menu

Kerstboek volwassenen

Kerst is een periode vol bezinning en waar de geboorte van Jezus Christus centraal staat. De christelijke traditie is iets waar wij als boekhandel Gebr. Koster graag aan bij willen dragen. Dit kunnen wij doen door zowel online als in onze fysieke winkel een ruim aanbod aan kerstboeken voor volwassenen aan te bieden. In de kerstboeken leest u over verhalen geïnspireerd uit de tijd dat Jezus Christus geboren werd. Van de kerstverhalen geboren in mijn hart tot het boek morgenrood, waarin licht in het duister de hoopvolle boodschap is van Kerst. U vindt het allemaal online.  U kunt de boeken gebruiken om zelfstandig te lezen maar er zijn ook veel boeken die worden gebruikt op verenigingen, in het gezin of tijdens bijeenkomsten rondom het kerstevangelie. Verder worden de boeken veel gebruikt om voor te lezen op kerstavond of om uit te delen in de kerk of op school.

Onze top 3 kerstboeken voor volwassenen
Welk kerstboek het beste bij u past is vaak afhankelijk van waar u het boek voor wilt gebruiken. Hoewel de smaken voor de kerstboeken erg verschillen zetten wij onze drie favorieten graag voor u op een rij.

1. Als kaarsjes in de nacht: De kerstverhalen bundel ‘als kaarsjes in de nacht bevat vijftien kerstverhalen en een aantal gedichten. Het grootste deel van de verhalen spelen zich af in het lage polderland van de Zuid-Hollandse Waard. De schrijver, Hans Mouthaan, kent de historie en de bevolking, wat de verhalen erg boeiend en authentiek maakt. In alle verhalen wordt het wonder van Kerst op een verrassende manier belicht, waarvan vier verhalen voor kinderen zijn geschreven.  

2. De wijzen uit het oosten: In alle verhalen in deze kerstverhalen wordt gewag gemaakt van de noodzaak om Hem te leren kennen, die eeuwen geleden in Bethlehems stal werd geboren. De kerstverhalen spelen zich af in zowel het heden als het verleden. Ze zijn erg geschikt voor oudere en jongere lezers.
 
3. Morgenrood: De hoopvolle boodschap van Kerst komt uitgebreid aanbod. Uit de kerstverhalen in de bundel blijkt dat het duister vaak de overhand lijkt te hebben op het licht. Maar dat is uiteindelijk toch de verkeerde gedachte, want de woorden van dat kerstlied worden altijd waarheid.

Een kerstboek voor volwassenen bestellen bij Gebr. Koster
Wanneer u uw kerstboek voor volwassenen voor 16:00 uur besteld, zal u het de volgende dag in huis hebben. Daarnaast profiteert u bij ons van gratis verzending bij een bestelling boven de 35 euro. Wilt u meer weten over één van onze boeken of wilt u een deskundig advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.