Menu

Kalender kopen

Vergeet u regelmatig een verjaardag of een speciale dag? Dan kan het een goed idee zijn om een kalender te kopen. U kunt de kalender zowel thuis ophangen of op uw werk neerleggen. Zo ziet u in één oogopslag welke dag het is en of er speciale gelegenheden zijn. Hoe fijn is dat?

Wilt u meer weten over het kopen van een kalender of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan al onze kalenders of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de agenda die u zoekt. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze fysieke boekhandel in Barneveld. Zien we u binnenkort?

Onze populairste kalenders op een rij
Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe kalender kan het soms lastig zijn de juiste te vinden. Want hoe moet de kalender eruit zien en wilt u een week kalender, maand kalender of jaar kalender? De mogelijkheden zijn oneindig. Om u een beetje te helpen, hebben we onze populairste kalenders voor u op een rij gezet.

1. Kalender Psalmen
Bureau kalender met bijbelteksten Statenvertaling. Het is een jaarkalender, waarop u het hele jaar in één overzicht kunt zien.

2. Weekomleg kalender zonnebloem
In deze kalender kunt u per week noteren welke gelegenheden en activiteiten er zijn. De kalender is mooi weergegeven met zonnebloemen door Janneke Brinkman.

3. Banier 2023 dagboek kalender
'De Banier Dagboekkalender' heeft in de loop van de jaren bij veel mensen een vertrouwde plaats gekregen. Het is een dagboek bij de Statenvertaling. Voor elke dag is er een beknopte meditatie naar aanleiding van een Bijbelgedeelte.

4. Weekomleg kalender klaproos
Deze kalender is per week opgedeelt, waardoor u per dag eenvoudig notities kunt maken. De vrolijke kalender staat vol met mooie afbeeldingen van klaprozen.

Uw kalender eenvoudig kopen bij Gebr. Koster
Gebr. Koster is een Christelijke boekhandel in Barneveld waar u terecht kunnen voor boeken maar u kunt ook kalenders online kopen. Wilt u meer weten over onze kalenders? Bekijk ons volledige aanbod of kom gezellig langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u een specifieke vraag heeft.

Wanneer u de kaarten voor 16:00 besteld zal u de kalender de volgende dag in huis hebben. Daarnaast verzenden wij ze gratis bij een minimale orderwaarde van €35,-. Wij kijken er naar uit om uw bestelling in ontvangst te nemen.