Menu

Jaaragenda kopen

Wilt u een jaaragenda kopen? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan jaaragenda’s in verschillende thema’s. Of u nu een agenda zoekt met bloemen of een zakelijke agenda, binnen ons ruime aanbod aan agenda’s vindt u het allemaal.

In een agenda kunt u eenvoudig uw afspraken en deadlines bijhouden. Of u de agenda nu voor school, voor werk of uw privé afspraken gebruikt, u zal nooit meer een afspraak vergeten. U vindt bij ons zowel agenda’s die beginnen op zondag als die beginnen op maandag. Bekijk hier al onze agenda’s of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Onze populairste jaaragenda’s op een rij
Omdat ons aanbod aan diverse agenda’s erg groot is kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om u een beetje op weg te helpen hebben we onze populairste jaaragenda’s op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Elke dag nieuw Agenda 2023
De derde editie van een inmiddels succesvolle agenda met een geheel eigen gezicht. Deze agenda vol inspiratie in de vorm van Bijbelteksten en quotes over moederschap is speciaal bedacht om jou als moeder te helpen om vast te houden aan wat echt van waarde is.

2. Mattie Agenda 2023
De stijlvolle agenda's van Mattie de Bruine zijn al jarenlang een begrip. Dit keer heeft zij zich laten inspireren door de prachtige stillevens van de oude meesters uit de Gouden Eeuw. Als altijd is de Mattie-agenda praktisch in gebruik, met een ringband, veel notitieruimte en een liniaal als bladwijzer. De week begint op zondag.

3. Terdege Agenda 2023
De Terdege-agenda is een agenda die je voor je plezier gebruikt en graag op tafel legt! Want hoe handig een digitale agenda ook is, er gaat niets boven een mooi papieren exemplaar. De Terdege agenda 2023 biedt veel gebruiksgemak. Op elke rechterpagina staat een weekoverzicht, links is ruimte voor notities en to-do-lijstjes.

Uw jaaragenda eenvoudig online kopen bij Gebr. Koster
Wilt u meer weten over onze agenda’s of wilt u er een online kopen? Bekijk dan al onze agenda’s en bestel hem eenvoudig online. Wanneer u hem voor 16:00 besteld heeft u hem de volgende dag al in huis. Bestel voor meer dan €35,- en we zullen de agenda gratis verzenden. Heeft u een vraag of wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel in Barneveld. Wij staan voor u klaar.