Menu

Iets goeds uit Nazareth

€ 15,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. C.A. van Dieren
  • Pagina's/nrs.: 153
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055519217

Tien preken

Jezus, opgegroeid in het verachte Nazareth, keert door de kracht van de Geest terug naar deze plaats in Galiléa. Zullen de inwoners, die Hem zo goed kennen, ernaar uitzien om Hem te horen? Zal Jezus er veel heilbegerige zielen vinden? Als Hij naar Zijn gewoonte op de sabbat in de synagoge het Evangelie verkondigt, worden allen echter met toorn vervuld. Ze ergeren zich aan Zijn woorden, die over Gods vrijmacht gaan. Dat willen ze niet horen en ze werpen Jezus uit. De grote Prediker ter gerechtigheid vindt er geen vrucht. Hoe is dat bij ons? Hoe zitten wij onder het Evangelie? Vijandig …? Hard als een steen …?

In tien preken vol praktisch onderwijs voor jong en oud legt ds. Van Dieren de woorden van Christus na aan het hart. Hij is gekomen voor gebrokenen van hart, gevangenen, blinden, verslagenen. Nazareth is een afschrikwekkend voorbeeld: Jezus vertrekt en keert er niet meer terug.


€ 15,90