Menu

Hitchhiker

€ 11,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • N. Leeflang
  • Pagina's/nrs.: 251
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789402907254

Nadia verlaat haar ouderlijk huis. Ze trekt liftend half Canada door op reis naar Vancouver Island, waar het klimaat heerlijk is en haar toekomst veelbelovend. Ze ontdekt onderweg dat mensen vriendelijk kunnen zijn en welgemanierd. Maar ze merkt ook dat het niet meevalt om een leven op te bouwen als je 19 jaar oud en vrouw bent. Nadia komt terecht in de tentcity in Victoria. Het leven is hard en de winter toch erg koud. Andere bewoners van de tentcity verleiden haar om haar principes op te geven voor warmte, voedsel en onderdak. Kan Nadia in deze omstandigheden haar droom blijven vasthouden?
Een meeslepend verhaal over de zoektocht naar volwassenheid.

Onze recensie: Hitchhiker is het eerste boek van Nettie Leeflang. Het boek neemt je mee in het leven van Nadia. Ze is blij dat ze haar ouderlijk huis kan verlaten om haar eigen leven te gaan leiden. Dit blijkt echter lastiger dan gedacht. Leeflang snijdt een thema aan waar al veel over geschreven is, maar de omstandigheden van een backpacker en het wonen in een tentcity zijn erg origineel. Het boek geeft je een blik in het leven van daklozen waar meer variatie in blijkt te zijn dan gedacht. Door Leeflangs vlotte schrijfstijl lees je dit boek snel uit. De kerkdienst  heeft qua muziek en preek een andere invulling dan in reformatorische kerken gebruikelijk is.


 


€ 11,95