Menu

Historische fictie boeken

Bent u op zoek naar een Historisch fictie boek? Dan bent u Gebr. Koster aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod historische boeken in verschillende soorten en maten. Of u nu geïnteresseerd bent in middeleeuwse avonturen, intrigerende historische romans of boeken over beroemde historische figuren, wij hebben het allemaal.

Wilt u meer weten over onze historische fictie boeken, wilt u inspiratie op doen of ontvangt u graag advies over welk boek het beste bij uw wensen past? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het boek die u zoekt.

Groot assortiment historische fictie boeken
Bij Gebr. Koster begrijpen we dat lezers verschillende interesses en voorkeuren hebben als het gaat om historische fictie. Daarom streven we ernaar om een breed assortiment aan boeken aan te bieden, zodat er voor ieder wat wils is. Onze collectie omvat werken van gerenommeerde auteurs, opkomende schrijvers en klassiekers uit het genre. Of u nu op zoek bent naar een spannend avontuur in het oude Egypte, een romantisch verhaal uit de renaissanceperiode of een intrigerend boek over de Tweede Wereldoorlog, u zult zeker iets vinden dat uw interesse wekt.

Onze favoriete historische fictie boeken op een rij
Om u een beter beeld te geven van ons aanbod en u te inspireren, hebben we onze favorieten voor u op een rij gezet.

1. Vrijheid door het evangelie
Wilhelm Busch kwam als frontsoldaat in de Eerste Wereldoorlog tot geloof. Hij studeerde theologie in Tübingen, was predikant in Bielefeld en vervolgens jarenlang jeugdpastor in Essen.

2. Oranjeprinses op drift
Zelfbewust maakt Wilhelmina van Pruisen in 1767 haar opwachting in de Republiek, als bruid van de onzekere stadhouder Willem V. Na verloop van jaren bemoeit Wilhelmina zich actief met de politiek.

3. Veertien dagen op een ijsschots
Op 13 januari 1849 begaven drie mannen uit Durgerdam zich op weg om te gaan vissen. Groot was de schrik toen de vissers merkten dat ze op een ijsschots ronddreven.

Bestel historische fictie boeken eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze historische fictie boeken of wilt u er meteen één bestellen? Bekijk dan ons volledige aanbod historische boeken en bestel uw favoriet eenvoudig online. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze boekhandel in Barneveld. Wij helpen u graag bij het vinden van de bijbel die u zoekt.