Menu

Historische boeken

Bent u op zoek naar historische boeken waarin u uzelf urenlang kunt onderduiken in de geschiedenis van de mensheid of andere thema’s. Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Binnen ons ruime aanbod aan boeken vindt u diverse boeken over de historie zoals oorlogsboeken en maatschappelijke geschiedenisboeken. Bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over onze historische boeken of bent u benieuwd of wij het boek wat u zoekt op voorraad hebben? Bekijk dan ons volledige aanbod geschiedenisboeken of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten adviseren u graag over welk boek het beste bij uw wensen past.

Onze populairste historische boeken op een rij
Het aanbod aan historische boeken is erg groot, daarom kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om u een handje te helpen hebben we onze meest bestelde historische boeken op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw boek meteen online.

1. Tweede wereldoorlog
Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden. Dit fotoboek staat vol met 900 zwart-wit foto’s uit de tweede wereldoorlog. het is een aangrijpend boek waarin de strijd goed in beeld is gebracht.

2. Karel V
Karel V: Keizer van een wereldrijk 1500-1588' van Wim Blockmans is het standaardwerk over het leven van keizer Karel de vijfde. De gezaghebbende auteur laat in zeven thematische hoofdstukken zien hoe de keizer jammerlijk faalde in zijn bedoelingen.

3. Rode Hongersnood
In Rode hongersnood vertelt Anne Applebaum het onthullende en controversiële verhaal over de hongersnood die Oekraïne doelbewust veroorzaakte, en die tot op de dag van vandaag sporen achterlaat.

Bestel uw Historische boek bij Gebr. Koster
Wilt u meer informatie over een van onze Historische boekenof bent u benieuwd welke geschiedenisboeken u bij ons kunt kopen? Bekijk dan ons volledige aanbod geschiedenisboeken of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze boek specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het geschiedenisboek die u zoekt. Bestel uw geschiedenisboek voor 16:00 en u heeft het de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u van gratis verzending bij een minimaal orderbedrag van €35,-.