Menu

Het Kremlin Complot

€ 24,99
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Joel C. Rosenberg
  • Pagina's/nrs.: 368
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789023954736

Razendsnelle politieke triller actueler dan ooit!
Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord-Korea en Iran het uiterste vergen van de Amerikaanse president, verschijnt er een nieuwe onheilspellende dreiging aan de horizon: de Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en de oppositie de mond te snoeren. Hij plant een gewaagde, bliksemsnelle militaire aanval die de NAVO uiteen kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog kan brengen. 
Maar hij heeft geen rekening gehouden met voormalig agent van de geheime dienst, Marcus Ryker, getraind om te beschermen, maar bereid te moorden om zijn land te verdedigen.

Onze recensie:

Een hoogst actueel boek waarin uiterst gevoelige politieke belangen tussen twee grootmachten zich verstrengelen. Het bevat twee verhaallijnen: Amerika en Rusland, en zit boordevol met thema’s die momenteel spelen. Van de Russische doelstelling en de feitelijke toedracht rond het neerhalen van de MH17 tot en met het aanhalen van vriendschapsbanden met Noord-Korea. Alles blijkt volgens een vooropgezet plan te gebeuren met dubbele agenda’s, en daarbij telt een mensenleven niet.
Een ongeleid projectiel als de huidige Amerikaanse president en een Russisch staatshoofd dat behept is met grootheidswaanzin vormen de twee belangrijkste ingrediënten voor deze razendsnelle politieke thriller die de lezer werkelijk ademloos achterlaat.


€ 24,99