Menu

Het boek Jozua

€ 16,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. I. Kievit
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789491272509

Ds. Kievit heeft destijds in 'De Vaandrager', het orgaan van de bond van de Nederlands Hervormde Jongelingsvereniging op Gereformeerde grondslag, met name voor de jeugd, een Bijbelrooster geschreven over het boek Jozua. Deze artikelen, geen preken, zijn verzameld en in 1933 in boekvorm uitgegeven, waarvan dit boek een heruitgave is. Behalve de aangepaste spelling en het opnemen van enkele verduidelijkende afbeeldingen is deze uitgave onveranderd.
Ds. Kievit gaat van tekst tot tekst het boek Jozua door en legt steeds verbindingen met het Nieuwe Testament, wijzend op de Meerdere van Jozua, en zet met actuele vragen de jeugd aan tot onderzoek van de Bijbel.
Hij eindigt zijn voorwoord met hetgeen nog steeds geldt: 'De Heere gebiede Zijn zegen over deze arbeid, tot heil van onze jongelingen, die van node hebben te worden gefundeerd in het profetische Woord, dat zeer vast is en schijnt als een licht in een duistere plaats'.
Ds. J. de Bruin uit Elburg was bereid een woord van aanbeveling te schrijven.


€ 16,90