Menu

Handboek 3 christelijke opvoeding

€ 39,95 € 14,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Pagina's/nrs.: 559
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789058299901

Waarom is de ene puber zoveel lastiger dan de andere?
Hoe los ik die ruzie met mijn dochter op?
Waarom vind ik het moeilijk om mijn bijna volwassen kind los te laten?
Vragen waar je als ouders van pubers tegenaan kunt lopen.
De puberteit wordt door veel ouders als een lastige periode ervaren. Kinderen zoeken de grenzen op en houden ouders, soms meer dan hen lief is, een spiegel voor.
In dit derde deel van het Handboek Christelijk Opvoeding krijgen ouders praktisch handvatten aangereikt om ook te genieten van de periode waarin hun kind zich ontwikkelt tot een volwassene. Het handboek is gebaseerd op de eerder uitgegeven tiendelige serie Christelijke Opvoeding. Oude hoofdstukken zijn herzien, nieuwe zijn toegevoegd. Ook de lay-out en illustraties zijn nieuw. 

Een team van deskundigen heeft de nieuwste pedagogische inzichten in dit handboek verwerkt. Het bevat een breed scala aan onderwerpen; van christelijk opvoeden in een samenleving zonder God tot emotionele problemen van jongeren en van de impact van een scheiding tot alcoholverslaving. De vragen bij elk hoofdstuk helpen ouders om samen na te denken over de opvoeding in hun gezin. 

De redactie van het handboek bestaat uit:
drs. P.A.J. van Dijke-Reijnoudt, preventiewerker bij Eleos
dr. A. de Muynck, lector Christelijk Leraarschap, verbonden aan Hogeschool Driestar educatief
dr. J. Stolk, emeritus hoofddocent Orthopedagogiek van de Vrije Universiteit te Amsterdam.


€ 39,95 € 14,95