Menu

Haast en spoed u

€ 12,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. A. Bregman
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789057414596

Haast en spoed u. In de stad Zoar is alleen behoudenis. In Christus, de Zoon Zijner Goddelijke liefde, Die ons in alles gelijk geworden is, is alleen behoudenis. Hij heeft aan de eisen van de Vader volkomen genoeg gedaan. Anders zult u eeuwig omkomen. Buiten Hem is er geen weg. Buiten Hem is er geen leven en geen Zoar der behoudenis.
‘Behoud u naar het gebergte heen, opdat gij niet omkomt.’ De Heere zegt: Daar zal ontkoming zijn. God doet geen half werk. God komt ons niet alleen de noodzakelijkheid van waarachtige wedergeboorte voor te houden, en dat we uit de stad des verderfs moeten gaan, maar God gaat ook de plaats aanwijzen voor Lot, waar de behoudenis gevonden zal worden. ‘Behoud u naar het gebergte heen, opdat gij niet omkomt.’ Daar is de grondslag van Gods gerechtigheid en heiligheid en van Zijn Goddelijk vrijmacht gelegd. Waar God rust, kan de ziel rusten. 

In dit boek zijn zes preken opgenomen over de uitleiding van Lot uit Sódom en Gomórra.

Ds. A. Bregman (1915-1992) was in leven predikant van de Gereformeerde Gemeenten.


€ 12,90