Menu

Grote letter Bijbel

Bent u op zoek naar een Bijbel die bij u past? Christelijke boekhandel Gebr. Koster heeft een ruim assortiment aan verschillende Bijbels in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen waaronder grote letter Bijbels.

Boekhandel Gebr. Koster is een online webshop met een ruim assortiment aan Bijbels en christelijke boeken. Daarnaast bieden wij ook boeken aan over theologie en ethiek en hebben we ook pastorale boeken. In ons brede assortiment hebben we boeken voor jong en oud. Zo beschikken we over Bijbels voor kinderen die de Bijbelse verhalen begrijpelijk vertellen en uitleg geven over de betekenis ervan. Zo kunnen kinderen de Bijbel zelf lezen en interesse opwekken voor de Bijbelse verhalen. Ook hebben we verschillende dagboek Bijbels die elke dag een verhaal uitlichten. Dit geeft een houvast om elke dag een stukje uit de Bijbel te lezen. Daarnaast hebben we ook vertel-cd’s waarop u wordt voorgelezen uit de Bijbel. Dit kan helpen om even tot rust te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor ons volledige aanbod kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

Bijbel met grote letters
Heeft u moeite met het lezen van de kleine lettertjes? Wij bieden ook Bijbels met grote letters aan. Deze Bijbels zijn zeer handig wanneer u slecht zicht heeft. De kleine letters in reguliere Bijbels kunnen het lezen ervan erg lastig maken. Bijbels met grote letter zijn erg efficiënt en functioneel voor iedereen die moeite heeft met het lezen van de kleine letters. U kunt met behulp van het grotere lettertype gemakkelijk de Bijbel lezen.

Wilt u een Bijbel met grote letters kopen? Gebr. Koster heeft verschillende Bijbels met grote letters in het assortiment. Bekijk onze grote letter Bijbel van het Nieuwe Testament of onze grote letter Bijbel van het Oude Testament in de webshop. Wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook langskomen in onze winkel in Barneveld waar wij u graag verder helpen.