Menu

Grenzen EN KINDEREN

€ 19,70
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • H. Cloud
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789076193069
  Dit boek, \"Grenzen en Kinderen\", is een hulp om kinderen te leren om verantwoordelijkheid te dragen voor hun gedrag, hun houding ten opzichte van het leven en hun emoties.
De auteurs helpen bij het vaststellen van grenzen binnen het gezin. Maar helpen ook bij het ontwikkelen van talenten en het zoeken naar balans, om op die manier een productief en voldoening gevend leven te kunnen leiden.
Het helpt de opvoeder om:
* Grenzen te stellen en toch een liefhebbende ouder te zijn.
* Weer overzicht te krijgen in gezinnen waar ouders hun grip verloren zijn.
* Orde te brengen in het gezinsleven.
* Om rechtvaardige grenzen te kunnen aanbrengen in uw gezin.
* ...... en nog veel meer.
Kinderen en grenzen is geschreven door Dr. Henry Cloud en Dr. John Townsens. Zij zijn de auteurs van het eerder verschenen boek \"Grenzen\".
Er blijkt een grote behoefte te bestaan om niet alleen grenzen in ons eigen leven aan te kunnen geven, maar ook in het gezin duidelijkheid te scheppen.
Dit brengt de stabiliteit en veiligheid die zo hard nodig is om onze kinderen en tieners te helpen om met een open hart op te kunnen groeien binnen de bescherming van natuurlijke grenzen.

€ 19,70