Menu

Geschiedenisboeken kopen

Houdt u er van om te lezen over de historie en vind je het leuk om je te verdiepen in geschiedenisboeken? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt binnen ons aanbod een ruime keuze aan boeken over de Vaderlandse geschiedenis, de geschiedenis van de mensheid en andere maatschappelijke thema’s. Dankzij de grote diversiteit is er ongetwijfeld iets voor u te vinden.

Bent u benieuwd of wij het geschiedenisboek op voorraad hebben die u zoekt of wilt u meer weten over onze geschiedenisboeken? Bekijk dan ons volledige aanbod geschiedenisboeken of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het boek dat u zoekt.

Onze populairste geschiedenisboeken op een rij
De keuze aan diverse geschiedenisboeken is erg groot, daarom kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij hebben onze populairste geschiedenisboeken op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriete geschiedenisboek direct online.

1. De tweede wereldoorlog in honderd foto’s
De oorlogsjaren komen steeds verder van ons af te staan. Daarom zijn de beelden erg belangrijk om het verleden niet te vergeten. De tweede wereld is in 100 beelden samengevat in verrassende beelden van hoe de Nederlandse samenleving terugkijkt op de jaren van oorlog, bezetting en onderdrukking.

2. Rode hongersnood
In Rode hongersnood vertelt Anne Applebaum het onthullende en controversiële verhaal over de hongersnood die Oekraïne doelbewust veroorzaakte, en die tot de dag van vandaag sporten achterlaat.

3. Het ardennenoffensief
In ‘Het Ardennenoffensief’ staat militair-historicus Antony Beevor stil bij de grootste slag in West-Europa tijdens de tweede wereldoorlog. Er wordt in dit boek zowel aandacht geschonken aan de strategieën van de generaals als aan de lotgevallen van de gewone soldaten, waardoor er een panoramisch beeld ontstaat.

Uw geschiedenisboeken kopen bij Gebr. Koster
Wilt u meer informatie over een van onze geschiedenisboeken of bent u benieuwd welke geschiedenisboeken u bij ons kunt kopen? Bekijk dan ons volledige aanbod geschiedenisboeken of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze boek specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het geschiedenisboek die u zoekt. Bestel uw geschiedenisboek voor 16:00 en u heeft het de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u van gratis verzending bij een minimaal orderbedrag van €35,-.