Menu

Geef mij je hand

€ 11,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Barry van der Schoot
  • Pagina's/nrs.: 119
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789033128967

Wie verre reizen maakt, kan veel vertellen. In de verhalen zijn vaak de persoonlijke ontmoetingen met mensen het meest waardevol. Mensen uit heel andere culturen, maar met dezelfde verlangens en vragen. In dit boek laten we u kennis maken met een aantal van hen. We geven een inkijkje in het leven van ouderen en jongeren uit Irak, Noord-Korea, Peru en veel andere landen. We wandelen een eindje met hen mee en mogen hen even in het hart kijken. Ze vertellen over armoede, lijden en vervolging. Over hun zoektocht naar een beter bestaan of naar de zin van het leven. Mensen ook die mogen getuigen van hoop en uitredding en van hun ontmoetingen met God. Al luisterend naar hun verhalen worden we bemoedigd, maar er wordt ons ook een spiegel voorgehouden. Wat zouden wij doen als we in hun schoenen zouden staan?


Uitgave in samenwerking met Deputaatschap Bijzondere Noden.

Klik hier om het eerste hoofdstuk van dit boek te lezen.

Onze recensie:

Dit zijn verhalen die je even uit de hectiek van de dag halen en je in een andere wereld brengen en laten zien waar het in het leven uiteindelijk om gaat. 

 


€ 11,50