Menu

Gebouwd op het fundament

€ 22,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Goudriaan (red.)
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789033127205

Dagboek bij de Bijbel.
In Gebouwd op het fundament staat het leven en de prediking van apostelen en profeten centraal. In Efeze 2 spreekt Paulus over het fundament van apostelen en profeten. Zij zijn in zekere zin fundament van Gods gemeente. God gebruikt hen bij de opbouw van Zijn huis, de kerk. Zij verkondigen Christus als het eigenlijke en onwankelbare Fundament, de Rots van behoud.
Met deze prediking staat of valt alles. Juist ook vandaag de dag, waarin de gebeurtenissen elkaar zo snel opvolgen.

De schrijvers van dit dagboek snijden thema’s aan vanuit de leer en het leven van de apostelen en profeten uit Oude en Nieuwe Testament. Zo laten zij iets zien van de veelkleurige rijkdom van de Schrift. Het is hun verlangen dat jongeren en ouderen van elke grond buiten Christus worden afgebracht en gebouwd worden op het onwankelbare Fundament, Christus.

Aan dit dagboek werken de volgende hervormd-gereformeerde auteurs mee:
kand. G.A. van Ginkel, ds. M. Goudriaan, ds. D. Jongeneel, ds. M. Klaassen, ds. M. Maas, ds. J.M. Molenaar, ds. J. Muller, ds. J.Th. Pronk, ds. A. Snoek, ds. B.L.P. Tramper, ds. P. Vernooij, ds. A.L. van Zwet.


€ 22,50