Menu

Er klopt niks van

€ 14,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • D. Sorensen
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789060679197

Net als veel anderen ben je waarschijnlijk grootgebracht met het geloof dat het leven op aarde puur toeval is. Door willekeurige evolutie zijn zogezegd alle planten, dieren en de mens zomaar vanzelf tot stand gekomen.

Omdat het 'geleerden' zijn die dat beweren, heb je het maar aangenomen als waar. Blindelings. Zonder er zelf ooit kritisch onderzoek naar te verrichten. 
Voorgekauwde theorieën werden je met de paplepel ingegoten en zonder er vragen over te stellen slikte je het door. De wetenschap heeft het immers bewezen? Hoe zou je er dan aan kunnen twijfelen?


Jarenlang geloofde David Sorensen ook rotsvast in de evolutie... 
tot hij zelf op onderzoek uitging! Tijdens zijn onderzoek deed hij een aantal ontstellende ontdekkingen. 
Hij ontdekte namelijk dat het helemaal niet waar is dat er bewijzen zijn voor evolutie. Sterker nog: in werkelijkheid blijken de feiten juist regelrecht tegen de evolutietheorie in te gaan!

Hij was daarover zo verontwaardigd, dat hij besloot dit boek te schrijven. Een boek dat jou helpt de waarheid te ontdekken over je oorsprong.


€ 14,95