Menu

Dwing hen in te komen

€ 15,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. A. Geuze
  • Pagina's/nrs.: 162
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789463700573

De titel is ontleend aan de intredetekst waarmee ds. A. Geuze zich voor de tweede maal verbond aan de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Gouda-Gerbrandyweg. Bovendien bevat in deze bundel zowel de afscheidsdienst van Chilliwack als de bevestigings- en intrededienst.

Daarnaast werden ook zeven andere preken opgenomen. Twee daarvan mocht ds. Geuze uitspreken op de zondag enkele weken voorafgaand aan het aannemen van het beroep naar Gouda. De overige  preken zijn van ná zijn intrede te Gouda.

De prediking van ds. Geuze kenmerkt zich door een Schriftuurlijk-bevindelijke karakter. In zijn prediking gaat hij uit ‘in de straten en wijken der stad’ en verklaart hij het leven van ‘de armen en verminkten en kreupelen en blinden’. Tegelijk is er in elke prediking een directe, persoonlijke en gunnende aanspraak tot alle hoorders.

 

Ds. A. Geuze is predikant van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Gouda-Gerbrandyweg (tweede maal). Eerder diende hij de Reformed Congregations in North America te Chilliwack BC.

 


€ 15,90