Menu

Doopcadeau voor jongens en meisjes

Wordt er iemand in uw naaste omgeving gedoopt? Een doop is altijd een heugelijke gebeurtenis en is bovendien een cadeau waard. Bij deze feestelijke aangelegenheid wilt u natuurlijk een persoonlijk en origineel doopcadeau geven. Boekhandel Gebr. Koster heeft passende cadeaus voor jong en oud. Zoekt u een doopcadeau voor een jongen of een meisje? Op deze pagina geven wij u een aantal suggesties.

Bijzonder aandenken aan de doop
Een doopcadeau voor een jongen bedenken is wellicht niet zo eenvoudig als voor een meisje. Daarom hebben wij een aantal cadeautips voor u op een rij gezet, zowel voor jongens als meisjes.

Bijbel
Een kinderbijbel is een waardevol aandenken aan de doop. Op kinderlijke wijze worden ze bekend gemaakt met verhalen uit de Bijbel.

Bijbelse verhalen voor kinderen
In 87 verhalen neemt de auteur kinderen mee door het Oude en Nieuwe Testament, zodat ze al jong vertrouwd raken met de Bijbelse boodschap. De verhalen blijven dicht bij de tekst van de Bijbel en brengen die aan het hart van de lezers.

Kijk en lees
Het is een schitterend (voor)lees- en kijkboek, met verhalen over kinderen in de Bijbel. Bekende en minder bekende verhalen komen aan bod. De tekst is eenvoudig en direct, waardoor de Bijbelse boodschap dicht aan het hart van kinderen wordt gelegd. Samen met de gespreksvragen bieden de verhalen volop mogelijkheden om met het kind verder te praten.

Kijk en luister
Dit boek wil kinderen al jong vertrouwd maken met de Bijbelse verhalen. Ze kunnen aan de hand van platen aan de kinderen worden verteld. De korte teksten bieden daarbij ondersteuning.

Muziek en vertel cd’s
Een vertel cd is leuk voor iedereen. Luister naar de korte verhaaltjes of prachtige muziek.

Bijbelse vertellingen
Verteld door dhr. H. Schipper en mevr. J.J. den Hertog-van der Woude: God maakte alles, Geluisterd naar de duivel, Veilig in de ark, Jozef, David en Goliath, De geboorte van de Heere Jezus, De storm op zee

Jozef
Ds. W. Harinck vertelt over het leven van Jozef.

David, de man naar Gods hart
Ben de Raaf vertelt over 'David' m.m.v. kinderzang uit Bodegraven.

Vind uw doopcadeau bij Gebr. Koster
Bent u toch op zoek naar iets anders? Kom langs bij boekhandel Gebr. Koster in Barneveld of neem contact met ons op, onze medewerkers staan graag tot uw dienst. We helpen u graag bij het vinden van het perfecte cadeau voor een jongen of een meisje.