Menu

Doopcadeau baby

Een pasgeboren baby wordt gedoopt! Een zeer bijzonder in moment in het leven van zowel het kind als van de familie. Bij zo’n speciale gebeurtenis hoort natuurlijk een passend cadeau. Bent u op zoek naar een persoonlijk doop cadeau voor een baby? Bekijk het assortiment in onze webshop.

Poeziealbum
Een poeziealbum is een boekje vol met nostalgie! Laat familie en vrienden een mooie boodschap schrijven in dit speciale boekje in de stijl van vroeger. Dit zijn mooie herinneringen om te bewaren voor later. Een waardevol cadeautje dat het leven lang bewaard zal blijven.

Babyalbum
Een vrolijk babyalbum waarin foto’s en andere persoonlijke herinneringen in bewaard kunnen worden. Onvergetelijke momenten zoals de eerste stapjes, de doop, de eerste verjaardag; leg ze vast en plak ze in dit album! Het album heeft een gelamindeerde omslag en is daarmee beschermd tegen vuil en vocht.

Prentenboeken
Prentenboeken voor de allerkleinsten vindt u bij Gebr. Koster. Prentenboeken laten kinderen spelenderwijs leren de wereld te ontdekken. Geef een prentenboek als doopcadeau voor een baby. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de bekende Nijntje Boekjes, Verhalen van De Kleine IJsbeer en Dribbel

Leesboekjes
Dit contrast-kartonboekje laat uw baby reageren op vorm en kleur. De contrastkleuren dragen bij aan de visuele simulatie en algemene ontwikkeling van uw baby. Met behulp van dit boekje leert de baby zijn eerste woordjes.

CD’s
Muziek kan bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende cd’s met de mooiste liedjes en gezangen waar uw kind naar kan luisteren en rustig van kan worden. Naast muziek kunnen baby’s ook naar verhaaltjes luisteren. De verhaaltjes van Sofie en Bram gaan over het dagelijks leven van kinderen. Leuk om naar te luisteren en stimuleert de algemene ontwikkeling van de baby.  

Bijbel
Een mooie Bijbel is een prachtig cadeau voor een doop. U heeft bij Gebr. Koster de keuze uit vele Bijbels. Geeft u een volwassen bijbel, een kinderbijbel of een Bijbel in de vorm van een dagboek? Er zijn ontelbare mogelijkheden voor een persoonlijke Bijbel die een levenlang meegaat.  

Pareltjes
De serie Pareltje bestaat uit kleine boekjes met citaten en wijsheden afkomstig uit de Bijbel. Ze zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Dit boekje is een zeer persoonlijk cadeautje geschikt voor een doop.

Bent u op zoek naar een doopcadeau voor een baby? Vind uw persoonlijke doop cadeau in onze uitgebreide webshop. Bent u op zoek naar een specifiek cadeau of heeft u advies nodig bij uw keuze? Kom dan gerust eens langs bij boekhandel Gebr. Koster in Barneveld.