Menu

Donker water

€ 18,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • G. Nijland
  • Pagina's/nrs.: 365
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789402906318

Sophie kan het verdriet niet aan. Ze weet maar één oplossing: weg van de plaats waar de herinneringen haar telkens teveel worden. Zodra zich een reden aandient, vlucht ze voor haar ouders, haar vrienden en haar huis.

Op haar reis ontmoet ze Lenie. De oude vrouw ontvangt haar hartelijk. Hoewel ze dwars door Sophie heen lijkt te kijken, vraagt ze nergens naar. Integendeel, ze vertelt Sophie uit haar eigen verleden. En haar verhaal is zó meeslepend, dat Sophie door Lenies woorden wordt meegenomen naar een wereld van lang geleden.

Zonder dat Sophie het eerst in de gaten heeft, houdt het verleden haar een spiegel voor. Dat geeft een onverwachte wending. Maar maakt het ook een einde aan Sophies vlucht?

Onze recensie:

De hoofpersoon heeft haar man verloren en weet niet hoe verder te gaan. Ze ontmoet een oudere vrouw die haar vertelt uit haar leven. Hierdoor gaat ze anders tegen haar situatie aankijken en kan ze weer verder. Heden en geschiedenis dus in een boek. De geschiedenis wordt  in tegenwoordige tijd verteld, dat leest makkelijk. De verschillende verhaallijnen lopen naast elkaar en niet door elkaar heen. Boeiend geschreven. 


€ 18,95