Menu

Doeboek 6 jaar

De zomervakantie komt eraan! Dit betekent uitstapjes, kamperen, buiten spelen, maar soms ook verveling. Een doeboek is voor kinderen vanaf 6 jaar een hele leuke manier om de tijd tijdens de eindeloze autoritten, regenachtige middagen en ‘verveelmomenten’ te doden. In het assortiment van Gebr. Koster vindt u diverse soorten doeboeken voor 6 jaar en ouder. Bekijk het hier of kom eens langs in onze winkel in Barneveld.

Tijdens de zomervakantie zijn kinderen vooral bezig met leuke dingen en lekker spelen. Maar het is belangrijk dat de hersenen in deze periode, waarin er natuurlijk geen schoolwerk gedaan wordt, zo nu en dan gestimuleerd worden. Een doeboek voor 6 jaar en ouder bevat uitdagende puzzels, kleurplaten, oefeningen en teksten waardoor uw kind op een speelse manier aan het denken gezet wordt.

De leukste doeboeken voor kinderen vanaf 6 jaar
In het assortiment van Gebr. Koster zijn verschillende soorten doeboeken voor kinderen vanaf 6 jaar te vinden. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

1.Grote dierendoeboek van Michel de Boer
Dit vrolijke doeboek staat bomvol leuke dierenweetjes, grappige cartoons en dierenfoto's. Ook kun je aan de slag met uitdagende opdrachten en mooie tekeningen. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

2. Word een ster in logisch denken
Hét doeboek voor de kleine wetenschapper. Boordevol oefeningen, waar nodig duidelijk geïllustreerd, en mét oplossingen achterin. Leer de specifieke STEM-vaardigheden voor wetenschap op een educatief verantwoorde manier.

3. Kijk nou eens! van Frits van Loenen
Kijk nou eens! is een kijk-, puzzel- en zoekboek ineen. Op de vijftien grote, full colour platen in dit boek is van alles te zien en te ontdekken. Een fantastisch doeboek voor echte speurneuzen vanaf 6 jaar.

Ook leuk voor de zomervakantie
Net als een doeboek voor 6 jaar en ouder staat een mooi kleurboek natuurlijk ook garant voor vele uren plezier in de vakantie. Gebr. Koster heeft verschillende mooie kleurboeken met bijbelse thema’s in het assortiment. Onze tip voor deze vakantie: Kleurkaarten met bijbelse thema’s: 12 kleurkaarten over bijbelse thema's om te versturen met de post. Verkrijgbaar in 3 delen.

Meer weten over doeboeken 6 jaar
Een doeboek voor 6 jaar vindt u natuurlijk in de winkel van Gebr. Koster in Barneveld. Liever online bestellen? Dat kan ook! Maak hier uw keuze en plaats het artikel van uw keuze in uw winkelmandje. Bestellingen met een totaalbedrag van €35,00 of meer worden gratis thuisbezorgd! Neem voor meer informatie over levering of hulp bij het vinden van het juiste boek contact met ons op via e-mail of bel direct: 0342 41 69 86.