Menu

Dessert kookboek

Bent u op zoek naar een dessert kookboek vol lekkere recepten om thuis te maken? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan boeken vol met smakelijke desserts.

Wilt u meer weten over onze kookboeken of wilt u inspiratie opdoen? Wij zetten onze 4 populairste dessert kookboeken voor u op een rij, zodat u makkelijker een keuze kunt maken. Voor meer informatie of eventuele vragen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze boekhandel, wij helpen u graag.

Onze populairste dessert kookboeken op een rij
Om u een beter beeld te geven van ons aanbod en u inspiratie te geven, hebben we onze 4 favoriete dessert kookboeken voor u op een rij gezet. Van taarten tot chocoladegerechten, ontdek ze allemaal.

1. 500 taarten en cakes
In dit boek staan recepten voor 500 heerlijke taarten en cakes, perfect voor uiteenlopende feestelijke gelegenheden, zoals verjaardagstaarten, kersttaarten en bruidstaarten.

2. 500 desserts
Heerlijke nagerechten voor elke gelegenheid Hoe goed de voorgaande gangen ook waren, een maaltijd wordt pas echt gedenkwaardig als hij wordt besloten met een spectaculair dessert. Of u nu een metershoog schuimgebak, een romige chocolademousse met noten of een eenvoudige kom roomijs serveert, maar weinig gasten zullen zo'n zoete traktatie afslaan. Dit boek bevat 500 verrukkelijke recepten voor elke smaak en elke gelegenheid.

3. De banketbakker
Het boek De Banketbakker doet de banketbakkerij eer aan. De juiste ingrediënten, de juiste bereiding. Alles klopt in dit boek!" André Rieu: "Passie voor je beroep hebben... dat delen we! Cees, je hebt me weten mee te slepen met jouw fantastische recepten, jouw boek prijkt in mijn keuken op de vensterbank en ik kan het iedereen aanraden!"

4. 500 chocoladegerechten
Een boek vol verrukkelijke chocolade gerechten met 500 recepten die duidelijk beschreven en makkelijk te maken zijn. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig hebt over technieken, keukengerei, ingrediënten en tips voor het opdienen.

Bestel uw dessert kookboek eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze dessert kookboeken of heeft u een specifieke vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag met het vinden van het kookboek dat u zoekt. Bekijk hier al onze kookboeken en bestel uw favoriet eenvoudig online. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft, heeft u het boek de volgende dag al in huis.