Menu

De nachtgezichten van Zacharia

€ 14,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. A. van Voorden
  • Pagina's/nrs.: 135
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055518487

De nachtgezichten van Zacharía
negen preken
Door middel van acht nachtgezichten, of openbaringen, wil de Heere aan Zacharía Zijn heilsplan ontvouwen. Deze visioenen blijken bijzonder rijk aan geestelijke betekenis. De reikwijdte ervan omvat zowel de eerste als de tweede komst van de Messías. Het gordijn der eeuwigheid gaat voor Zacharía open en hem wordt getoond dat de Heere voortgaat met Zijn werk, ook met Zijn Kerk.
Zacharía mag Gods belofte voor de toekomst doorgeven, ter bemoediging van zijn volk dat in de moeilijke tijd na de ballingschap het zicht op de toekomst kwijt was. Daarbij speelt de tempel een belangrijke rol, omdat die het centrum is van een nieuw Jeruzalem, met een doorverwijzing naar de Kerk van de nieuwe dag en uiteindelijk de komst van het nieuwe Jeruzalem. Dat is dan ook de geestelijke strekking van deze bijbelse geschiedenis, want het gaat ten diepste om de komst van Gods Koninkrijk.


€ 14,90