Menu

De molenaar van Lewes

€ 8,50 € 5,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • C. van Rijswijk
  • Pagina's/nrs.: 122
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055515288

Serie: Menora - Het leven van Eli Ashdown

Als kleine jongen leest Eli Ashdown al veel in de Bijbel. Ook luistert hij graag naar de preken van de dominee. Hij weet dat zijn moeder veel voor hem bidt. Hij wordt eerst boerenknecht, net als de meeste jongens in zijn omgeving. Later wordt hij molenaar. Maar de Heere werkt door in zijn hart. Eli mag tot ruimte komen al gaat dat door diepe wegen. Als hij ongeveer 40 jaar is, voelt hij dat hij moet gaan preken. De vervulling van die roeping gaat eveneens langs een wonderlijke weg.

Onze recensie:                                                                                                                      De Menora-serie is een serie levensbeschrijvingen van Gods volk voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar, maar is ook voor volwassen nog erg mooi om te lezen. Het zijn mooie, vlot geschreven verhalen met een hele krachtige boodschap. In ieder deeltje staan een aantal zwart-wit platen van Jaap Kramer die het verhaal en de omstandigheden van de tijd waarin ze spelen duidelijk in beeld brengen. Wat deze serie bijzonder maakt, zijn de mooi vertelde, soms zelfs spannende, verhalen waarin de almacht van God duidelijk naar voren komt. Ze zijn heel geschikt om op zondag in het gezin voor te lezen, maar ook heel mooi om gewoon zelf 's avonds voor het slapen gaan te lezen. 


€ 8,50 € 5,95