Menu

De laatste valkenjacht

€ 9,99 € 4,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • L. van Wezel
  • Pagina's/nrs.: 100
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789085433927

Haco komt erachter dat zijn kasteelheer opdracht geeft om graaf Floris te doden. Zo snel mogelijk ontvlucht hij het kasteel. Hij wil er alles aan doen om de graaf, die hemzelf als weesjongen ooit redde, te waarschuwen. Zijn reis naar het Muiderslot is niet zonder gevaren. Gelukkig krijgt hij onderweg hulp van Beatrijs met haar trefzekere pijl en boog. Zijn Haco en Beatrijs, ondanks de hindernissen onderweg, op tijd om graaf Floris te waarschuwen? Dit nieuwe deel in de serie historische jeugdboeken speelt zich af in de middeleeuwen. Het boek sluit aan bij de leerstof van de geschiedenismethode Venster op Nederland voor groep 6. Een spannend middeleeuws verhaal verhaal voor kinderen vanaf 8 jaar.

Onze recensie: 

Een waardevol, historisch boek over de gevangenneming en dood van Floris V. Haco probeert zijn vroegere heer te redden en maakt op zijn tocht naar het Muiderslot van alles mee, dit wordt allemaal erg boeiend beschreven. Ongemerkt leer je hierdoor ook nog eens veel over de tijd van de Middeleeuwen, erg leerzaam dus!


€ 9,99 € 4,95