Menu

De Christenreis

€ 18,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • A.C.H. van Vuuren
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789491570186

Hernieuwde uitgave van A.C.H. van Vuuren's "De Christenreis, verteld en uitgelegd". In deze nieuwe, grotere uitgave komen de prachtige kleurenillustraties van Adri Burghout nog beter tot zijn recht. Ook is het boek nu ook in het Duits en in het Engels beschikbaar, wat het erg geschikt maakt voor evangelisatie. 

Dit boek gaat over een reis. De reis van Christen. Het was geen gemakkelijke reis. Christen heeft heel veel meegemaakt. Moeilijke, spannende en verdrietige dingen. Maar ook hele fijne en goede dingen. Eindelijk is hij aangekomen in het heerlijke land van Immanuël.

Misschien ben je nu nieuwsgierig. Hoe kwam het dat Christen op reis ging? Wat gebeurde er allemaal onderweg? Wat was er dan zo moeilijk en wat was er fijn? En… reis ik op dezelfde weg als Christen? Je kunt het allemaal lezen in dit boek.

Honderden jaren geleden heeft John Bunyan de Christenreis geschreven. Alles uit deze Christenreis wordt naverteld en uitgelegd in dit boek.

Het boek is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het is zo geschreven dat kleine kinderen al veel kunnen begrijpen. Maar ook grotere kinderen en ouderen zullen het mooi vinden om deze reis op begrijpelijke manier te volgen.

Dit boek is bijzonder geschikt voor gebruik in het gezin. Zo kun je afspreken om elke week een hoofdstuk te lezen. Je kunt dan wel een jaar lang bezig zijn met deze bijzondere reis.

 


€ 18,95