Menu

De brand van Brakel

Dit product is uitverkocht
€ 14,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Ditteke Klaasse-den Haan
  • Pagina's/nrs.: 55
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789055517848

brand … brand!

le-na schrikt en loopt naar het raam.

ze ziet het vuur.

snel gaan de vlam-men van dak naar dak.

de brand komt ook in de straat bij le-na.

toch maakt het le-na niet bang.

ze weet: de Hee-re zorgt voor mij!

steeds zegt ze: ik hoef mijn huis niet uit van de Hee-re.

ra-ken de vlam-men ook het huis van le-na aan ... ?

Dit prentenboek vertelt op een eenvoudige wijze de waargebeurde geschiedenis over de brand van Brakel in 1911. Het dorpje Brakel wordt door een grote vuurramp getroffen. Lena houdt vol dat ze haar huis niet uit hoeft van de Heere. Ze gelooft dat de Heere haar zal bewaren voor het gevaar. In dit boek lees je hoe Lena van Balen met haar zieke man op een wonderlijke manier door de Heere wordt bewaard.

Om voor te lezen: vanaf 4 jaar

Om zelf te lezen: vanaf 6 jaar

AVI M3

Onze recensie                                                                                                                         De brand van Brakel is een waargebeurd verhaal over het grote wonder tijdens de brand die in 1911 in Brakel woedde. Zoals veel van de boeken van Ditteke de Haan is het geschreven in eenvoudige taal zodat het voor kinderen vanaf 6 jaar al zelf te lezen is. Er staat op iedere bladzij een mooie (gekleurde) plaat zodat het verhaal tijdens het lezen of luisteren nog meer gaat spreken. Echt een aanrader voor jonge lezertjes!


Dit product is uitverkocht
€ 14,90