Menu

De bijbel beter begrijpen

Bent u op zoek naar bijbelverklaringen, bijbelstudies of meditaties zodat u de Bijbel beter kunt begrijpen? We hebben een ruim en divers aanbod aan boeken die u helpen om Bijbelse vertellingen, begrippen en woorden beter te kunnen begrijpen. Deze boeken geven u meer inzicht en verdieping tijdens het lezen van Gods Woord.

Bijbelverklaringen
Een Bijbelverklaring is een uitleg van een vertelling uit de Bijbel. Zo’n verklaring kan u helpen om de bijbeltekst meer toegankelijk en begrijpelijker te maken. Zo hebben we diverse verklaringen van moeilijke woorden in ons aanbod, maar ook boeken die u net dat beetje extra kennis verschaffen zodat u de Bijbel beter kunt begrijpen.

Bekijk onze bijbelverklaringen

Bijbelstudies
Wilt u zich verdiepen in de Bijbel? Dan zijn onze Bijbelstudie-boeken wellicht iets voor u. Deze boeken helpen u bij het bestuderen van de Bijbel en nemen u mee aan de hand van een vast thema of onderwerp. U kunt ze uiteraard thuis gebruiken om meer inzicht te krijgen in de Bijbelse vertellingen, plaatsen en personen maar ze zijn ook zeer geschikt voor bijbelstudiekringen. Wist u dat we ook Bijbelstudies voor kinderen in onze webshop hebben?

Bekijk onze bijbelstudies

Meditaties
Ook voor meditaties kunt u bij ons terecht. Een meditatie helpt u bij het overdenken van Gods Woord. Met behulp van een meditatie concentreert u zich op Gods Woord en op Christus. Het geeft diepgang aan het geloof. Laat het stuk uit de Bijbel rustig tot u doordringen en probeer te begrijpen waar het over gaat. Dit kunt u onder andere doen met behulp van onze boeken over diverse thema’s uit de Bijbel.

Bekijk onze meditaties

Wilt u de Bijbel beter begrijpen?
Bent u op zoek naar mogelijkheden om de Bijbel beter te kunnen begrijpen, maar weet u niet precies hoe? Onze medewerkers staan u graag vakkundig te woord om u te helpen bij het vinden van het juiste boek. We denken graag met u mee over welk boek het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. Doordat we elk boek in onze webshop zelf hebben gelezen kunnen we u voorzien van goed advies.