Menu

De ADHD van Andre

€ 9,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • C. Kliphuis
  • Pagina's/nrs.: 64
  • Bestel nr: 9789051162646

Mag ik meedoen, mag ik meedoen?' vraagt hij aan de voetballende jongens. Hij wil het zo graag! 'Nee,' zegt Gerald en ook Frank schudt zijn hoofd. 'Laat ons met rust,' zegt hij. 'Met jou erbij gaat het altijd fout. Jij bent veel te wild.'
Andr s altijd erg druk. Thuis en op school, overal veroorzaakt hij onrust en chaos. Andere kinderen willen nooit met hem spelen en hij moet regelmatig op de gang werken. Juf gaat praten met zijn ouders. Zij nemen Andr ee naar de dokter. Daar blijkt dat hij ADHD heeft.
De ADHD van Andr s het vijfde deel in de serie De Ziekenboeg Extra, een aanvulling op de tiendelige serie De Ziekenboeg. In De Ziekenboeg Extra worden chronische ziekten en ernstige aandoeningen beschreven in de vorm van een informatief, leuk en volt geschreven verhaal. De beleving van het kind staat in De Ziekenboeg en De Ziekenboeg Extra centraal. De fraaie tekeningen van Helen van Vliet ondersteunen en verlevendigen de tekst.
Achter in het boek is aanvullende informatie over ADHD opgenomen.
De ADHD van Andr eschrijft hoe het is om ADHD te hebben en wat het effect daarvan is op je omgeving. Ook de behandeling komt aan de orde met zowel medicijnen, opvoedingsondersteuning als gedragstherapie.


€ 9,95