Menu

Dank je wel, juf

€ 6,99
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Eric Carle
  • Pagina's/nrs.: 32
  • Bestel nr: 9789025776350

Dank je wel, juf' is het allerleukste afscheidscadeautje of bedankje voor de juf. Met niemand minder dan Rupsje Nooitgenoeg in de hoofdrol!

Dit kleine, hartverwarmende Rupsje Nooitgenoeg-boekje vormt een lief bedankje voor kleuterjuffen. Voor aan het eind van het schooljaar, de verjaardag van de juf, of gewoon omdat je de mensen die zo vormend en belangrijk zijn in het leven van een kind even in het zonnetje wilt zetten. 'Dank je wel, juf' laat zien hoezeer haar leuke lessen gewaardeerd worden en is de ideale manier om de juf te vertellen dat ze de beste van de wereld is.

Rupsje Nooitgenoeg is het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij heel veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog altijd een feest om te lezen.


€ 6,99