Menu

Coronawekker

€ 14,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • C. Matthew
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789493043671

Christus' teken aan verbondsbrekers

Vertaling van Dr. D. Baarsssen

 

Twee maanden na het begin van de coronacrisis heeft de Amerikaanse ds. C.M. McMahon een actuele, bijbelse wake-up call (coronawekker) voor de kerk geschreven.

 

In een tijd waarin weinig meer gerekend wordt met Gods regering en voorzienigheid, houdt de scribent een diepgeestelijk betoog waarin hij wijst op de geestelijke oorzaak van de plagen in de wereld. Het is de pandemie van de zonde. De echte ramp die zich voltrekt, is volgens hem, het aantoonbare geestelijke verval van de kerk.

 

Het is niet zomaar dat kerkdeuren gesloten werden.
De (gedeeltelijke) leegstand van de heiligdommen, het heilig avondmaal dat weggenomen werd, moeten ons in het licht van Leviticus 26 veel te zeggen hebben. christus zendt de kerk Zijn plagen uit liefde om hen geestelijk terecht te brengen. Het enige gepaste antwoord van de kerk daarop, moet zijn: verootmoediging, schuldbelijdenis en bekering (Numeri 16:47-50; 2 Samuel 24:14, 25).

De auteur gelooft, overeenkomstig Gods Woord, dat God een lichamelijke plaag kan genezen met een geestelijk middel.
Hij is immers een Arts voor lichaam en ziel.


€ 14,95