Menu

Christus leren kennen

€ 19,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Jonathan Edwards
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789490165468

 

Jonathan Edwards wordt algemeen erkend als de grootste van alle Noord-Amerikaanse denkers en filosofen. De diepte en kracht van zijn intellect was zo groot dat er jaarlijks nieuwe boeken en artikelen over zijn werk verschijnen. Maar Edwards was bij uitstek een christelijke denker. Zijn grote levensdoel was God te kennen en te verheerlijken door Jezus Christus, en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen.

Deze selectie van zes preken van Edwards geeft een mooi voorbeeld van de Godgerichtheid van zijn bediening. Hierin toont hij de ernst van de zondige toestand van de mens, de rijkdom van Christus’ genade en de wonderen van het christelijke leven. Edwards lezen is, bijna altijd, geleid worden tot de aanwezigheid van God. Dat was het grote doel van zijn prediking, en bij het lezen van deze bladzijden zult u er echo’s van horen.

 


€ 19,95