Menu

Christenreis

€ 19,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • M.J. Ruissen
  • Pagina's/nrs.: 184
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789080238954

Bunyan verhaalt in beeldspraak hoe God pelgrims leidt naar de Hemelstad. Hij roept ze uit stad Verderf, laat hen binnengaan door de Enge Poort en verlost hen bij het kruis van hun zondenpak. Ook redt Hij hen uit alle gevaren en leidt hen veilig door de doodsrivier, om hen daarna op te nemen in de hemelse heerlijkheid.

Deze bewerking is een getrouwe bewerking van het origineel met als doel Bunyans werk voor jong en oud weer toegankelijk te maken. Rino Visser zorgde voor de prachtige illustraties, waarmee hij de sfeer van het verhaal tot in de kleinste details heeft vastgelegd. Talloze gespreksvragen maken dit boek uitermate geschikt voor verenigingen en gespreksgroepen. Achterin het boek is het gedicht Flitsen uit de Christenreis als bijlage opgenomen. Speciaal voor allen die moeite hebben met lezen is deze versie ook verkrijgbaar op cassettes onder de titel Gesproken Christenreis. Andere delen uit deze serie: De Christinnereis, De Heilige Oorlog en het Leven en sterven van meneer Kwaad.


€ 19,50