Menu

Christen en christinnereis A4

€ 27,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • ds. P. Blok
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789491570056

Toegelicht in meditaties door ds. P. Blok.

De weg gewezen.

John Bunyan tekent in zijn boek 'De Christenreis naar de eeuwigheid' en in het vervolg 'De Christinnereis naar de eeuwigheid' een familie op reis. Christen, Christinne en hun kinderen komen na een moeilijke en soms gevaarlijke reis veilig aan in de hemel. Ze zijn behouden door Gods genade in de Heere Jezus Christus.

De Christenreis naar de eeuwigheid -na de Bijbel een van de meest gelezen boeken ter wereld- werd door John Bunyan geschreven toen hij, in tijden van felle vervolging, in de gevangenis was geworpen. Dat de Heere zich echter niet onbetuigd liet en laat, moge blijken uit de gelegenheid die hij kreeg om juist daar dit belangrijke boek te schrijven.

U vindt 'De Christenreis en de Christinnereis' in dit boek uitgebeeld en toegelicht in een wel zeer bijzondere uitvoering. Niet minder dan 146 afbeeldingen van schilderijen lichten de tekst op een duidelijke wijze toe.

Ds. P. Blok schreef bij elk tafereel een meditatie, waarin hij de gangen die de Heere met Zijn kinderen op reis naar de eeuwigheid gaat Bijbels beschrijft. Ook in deze uitgave komt Bunyans bedoeling om de ontdekte Godzoekende ziel de weg te wijzen op reis naar de eeuwigheid volledig tot uitdrukking.

Voorzien van gekleurde illustraties van Albert Wessels.


€ 27,95